Elérhetőségeink

E-mail címünk: hello@mopszoscuccok.hu

Telefonszámunk: +36 30 640 1732

(Hétköznapokon: 9:00-17:00)

Írj nekünk!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

GY.I.K.

Kérdéseddel fordulj hozzánk bátran, de nézz szét lentebb, hátha megtalálod a kérdésedre a választ.

Mi történik a megrendelés után?

Miután elküldted a megrendelésed, a rendszer küld egy automatikus megerősítést. Amennyiben abban valami hibát találsz kérünk válaszolj arra az üzenetre, hogy javítani tudjuk! Abban az esetben, ha nem kaptál visszaigazoló e-mailt kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Banki átutalással kért rendelések feldolgozását az összeg beérkezése után kezdjük meg.

E-mailben értesítünk arról, amikor rendelésed státusza teljesítettre változik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy átadtuk a futárszolgálatnak.

Mit tegyek ha nem kaptam visszaigazoló e-mailt?

Amennyiben gmail-es e-mail címet adtál meg a rendelésednél, kérünk téged,hogy nézd meg a visszaigazoló e-mailünket a promóciók fül alatt. Ez azért is fontos, mert a rendelési státuszodról is ide kapsz információt és a számládat is ide fogjuk kiküldeni.

Mikor kapom meg a csomagom?

A rendelések feldolgozása 1-2 munkanap, a ruházati termékek és táskák egyedi gyártása 1-3 munkanap, és ezután átlagosan 1 munkanap alatt szállítja ki a GLS. A telefontokok egyedi gyártása miatt a szállítási idő kivételt képez, 3-7 munkanap.

Mit tegyek, ha hibás terméket kaptam?

A gondos ellenőrzés ellenére ritkán előfordulhat, hogy hibás terméket küldünk ki. Ilyen esetekben, ha a minőségi hiányosságért mi vagyunk a felelősek, a termékeket minden további nélkül kicseréljük, vagy visszatérítjük a vételárat. Reklamációt e-mailben tudunk elfogadni. E-mail cím: hello@mopszoscuccok.hu

E-mail tartalma:

  • Név
  • Rendelésszám
  • Panasz rövid leírása
  • Mellékelt fotó a termékről
Mennyire méretarányos a póló és a pulóver?

Igyekeztünk úgy összeválogatni ruházati termékeinket, hogy azok méretarányosak legyenek. Így ha pl. M-es méretet szoktál rendelni, akkor nyugodtan rendeld meg az M-es méretet, jónak kell lennie. Tájékoztató jelleggel megtalálod a mérettáblázatunkat is minden termékhez külön, kérjük ezt mindenképpen nézd át rendelésed előtt.

Mennyi mosást bír ki a póló?

A pólók az egyik legkorszerűbb technológiával készülnek, így 30-35 mosásig alig észrevehető bármilyen fakulás.

Érdemes a pólókat és pulóvereket kifordítva mosni, max 30 C-on, szárítógép használta nélkül.

Fehér és világos póló esetén a nyomat közvetlen a pólóra kerül, a minta nem érezhető a pólón és légáteresztést biztosít.
Sötét pólók esetén a nyomtatás előtt egy előkezelő anyagot használunk, ami az első mosásig egy négyzetes nyomot hagy. Ne aggódj ez a nyomtatási folyamat része ami egy tartósabb mintát eredményez.

Részletesebben itt olvashatsz erről: Ruházati termékek tájékoztató

Hogyan szerezhetek kupont?

A hírlevélre feliratkozott vásárlóink időszakosan különleges kedvezményekben részesülnek. Iratkozz fel te is minél hamarabb, hogy ne maradj le.

Én is készítek mopszos tárgyakat, eladhatom nálatok?

Folyamatosan szeretnénk bővíteni termékkínálatunkat ezért szívesen vesszük, ha megkeresel minket. Írj nekünk a hello@mopszoscuccok.hu címre, vagy csörögj ránk a +36306401732-es telefonszámon.