Mi & a Puppia®

Puppia hám, Mopszos Cuccok, Puppia Soft Harness, Puppia puha hám

6 évvel ezelőtt az akkor két éves mopszomnak, Bellának találtam Amerikában egy hámot, semmit nem tudtam róla de iszonyatosan megtetszett és nem bírtam ki, hogy ne hozzam haza neki. Mai napig azt használja. Strapabíró, és amit a legjobban szeretek benne, hogy az egész mellkasát fogja így ha szükséges gyorsan fel tudom kapni vele. Nem kopott ki az anyag, a színe is még mindig szép élénk, nem rozsdásodott el a karimája sem, nem nyúlt el az anyag. Egyszerűen imádjuk.

2015-ben jött az új családtag Ella akinek szerettünk volna egy ugyanilyen hámot de egyszerűen sehol nem találtunk itthon és a márkát se tudtam, hogy mit kell keresni. Idén kint voltunk Angliában egy Pet Trade Shown, ahol 6 év után végre megtaláltuk a hám gyártóját és tudtunk, hogy ezt elérhetővé kell tenni itthon is. Hiszen ez egy kiváló hám, reális áron.

A Puppia hámok és ruhák nagy része tökéletesen passzol a mopszokra és a francia buldogokra is, ami lássuk be ritka és kivételes dolog. Mi ezeket a termékeket válogattunk össze nektek.

Bella a 6 évvel ezelőtti Puppia Soft A hámját használja a mai napig, Ellának egy piros M-es Puppia Soft A hámja van, a hideg napokon pedig a Puppia Orson hám és kabát együttest használjuk.

Ismerd meg a Puppia® márkát

A Puppia tökéletes választás ha magas minőségű hámot keresel a kutyádnak. A Puppia a világ egyik vezető márkája, melynek központja Dél-Korea, ahol a kutyák biztonságát nagyon komolyan veszik.

A Puppia Soft Harness a legnépszerűbb termékük. Kiváló minőség, megfizethető áron.Csak az A vonalú, alap hámból 13 szín érhető el. Ezeken túl forma, szín és anyaghasználatban is rengeteg változat van: szőrös, vízálló, thermo bélélses…

Miért imádják annyian?

  • Kényelmes és biztonságos
  • Ultra tartós, hosszú távú befektetés
  • Autós utazáskor is stabilan tartja a hám, hiszen az egész mellkasát fogja (plusz biztonsági öv is kapható hozzájuk)
  • A hasuknál a nyakkal összekötő rész tud mozogni, így nem csavarodik el a kutyán a hám
  • A karika, ahova akasztod a pórázt a kutya hátán van, így egyenletesen oszlik el az erő a kutya irányításakor
  • A karika elhelyezkedése és a mellkas teljes beborításából kifolyólag szükség esetén akár fel is emelheted a hámmal.
  • Hatalmas szín és méret kombináció